Kezdőlap 
 
 


 
 

A terület- és településfejlesztés válogatott, annotált bibliográfiája
László Mária - Bucher Eszter (Szerkesztette)

A magyar regionalizmus válogatott, annotált bibliográfiája  sorozat 3. kötete


A magyar regionalizmus válogatott, annotált bibliográfiája sorozat I-II. kötete 1999-ben jelent meg, „A területfejlesztés térszerkezeti-politológiai vizsgálata” című kutatási projekt megalapozása céljából.
Jelen kötet témaválasztása és szakirodalmi válogatása a terület- és településfejlesztés önkormányzati kérdései társadalomföldrajzi megközelítésének elsősorban azokat a témaköreit „szemlézi”, amelyek az elmúlt években különösen foglalkoztatták a kutatókat. 
Az annotált bibliográfiát fiatal doktorandusz hallgatók készítették, akik tanulmányaik során olyan társadalomföldrajzi kérdésekkel foglalkoztak, amelyek újszerű, innovatívnak mondható megközelítéseket jelentenek, főként hazai szakirodalmi forrásmunkákra és újabb kutatási eredményekre alapozva.
Az annotált bibliográfia elkészítésének elsődleges célja az, hogy az egyetemi oktatás különböző kurzusain és szintjein használható szakirodalmi válogatással segítsük a fiatalokat tanulmányaik elmélyítésében, és egyben a kötet szerzőit is ösz-tönöztük a szakirodalom oktatási anyagként történő feldolgozásában. 
 
 
B5, 154 oldal, karton kötés
ISBN 978-963-9632-11-0

Online ár: 600 Ft

Rendelés a kiadótól


 

Kezdőlap   |   Elérhetőség
Lomart  ©  2021