Kezdőlap


 

 

Majoros Mirella:
Legyetek nők, ha tudtok
Mario Lomarto illusztrációival
RENDELÉS
Sok dolgot meg kell tanulnunk az életben, de főként azt, hogy szeretők, és szerethetők legyünk. A recept önmagunkban rejlik. 
Erre világít rá a könyv írója, aki tanítói tapasztalatát magasabb szinten tárja az olvasó elé. Érthetően, kedvesen, néha szigorúan, de biztonsággal, bizonyossággal írja le sok éves tapasztalaton alapuló elméleti és gyakorlati tanácsait, hogy megláthassuk a feltétlen igazságot, a megvalósítás lehetőségét. Ez által meggyőzően érezhetjük, hogy nekünk szól ez a könyv. Az újdonság erejével hat az olvasóra egyéni stílusa, tartalma, magával ragadó hangvétele . 

A pedagógus végzettségű írónő életmód tanácsadóként ismert tévés személyiség. Könyve színvonalas tanítás a mai kor olvasói számára, akik keresik a boldog párkapcsolathoz vezető utat. 

"Az ember feltett szándéka, hogy boldog legyen.  Amíg nincsenek korlátok belül és kívül ez meg is valósul többnyire. Gondoljunk csak az ártatlan kisbabákra, akik milyen hamar mosolyognak a világra, de főként ránk. Jelezve ezzel „örülök, hogy élek”. S később is a kisgyermek általában boldog. Örömre való képességgel születik a világra. Mégis sok szenvedés, nehézség és megpróbáltatás kíséri útját, míg végül valahol útközben veszni látszik képessége örömre és boldogságra.  Hol a boldogság mostanában? 
Mi az oka, hogy kutatjuk, keressük, hajszoljuk, mégsem találjuk? Ezzel a könyvvel arra szeretnék rávilágítani, hogy hol is van a boldogság. Meggyőződésem, hogy bennünk. Nem látható és megfogható formában, de itt van rejtve mélyen. Tedd a szívedre a kezed!  Egy percre, érezd meg, s megbizonyosodsz róla.  Egy perc alatt megváltozik számodra a világ, ha ezt megérzed. Mindenkire vonatkozik ez, de most a nőkhöz szólok elsősorban. Azért, mert a nők az erősebbek, az eget is bemeszelők, az életet adók, a legtöbbet vállalók. A felemelők, s felemelkedők, a fáklyavivők.
Amikor a sors már többszörösen ledöntötte őket, még mindig nem adják fel.  A szabad, kedves nőies nőkhöz szeretnék szólni, akik különféle okból szunnyadni hagyták szerelemre, boldogságra, örömre való csodálatos képességüket. Akik időnként megbotlanak, de bátrak vállalni tévedésüket és hibáikat. Szembe mernek nézni önmagukkal és a világgal. A fiatal nőknek szeretnék tanácsot adni abban, hogy megértsék a férfiakat, akik nélkülünk egy fabatkát sem érnek.  Akik nélkül pedig mi nem lennénk képesek előhozni magunkból csodálatos önmagunkat. Akik nélkül soha nem lehetnénk ilyen szépek, csinosak, kedvesek és vonzóak, akik nélkül nem lehetnénk soha igazi nők.  Akik nélkül nem volna érdemes élnünk, csakis velük együtt. Ezért, mivel sok–sok tapasztalat áll mögöttem elárulok nektek néhány titkot, hogyan működnek a férfiak, melyik alkotó elemük mire való, s hogyan kell kezelni lelküket, mert az nekik is van."
 

MAJOROS MIRELLA

 

 


 
E-könyv / E-book 
A könyv már elérhető EPUB formátumban is >>
Két izgalmas regény:


 
Megjelent 2010-ben
132x185 mm, 136 oldal, karton kötés
ISBN 978-963-9632-18-9

Online ár:
990 Ft

Webáruházban megvásárolható.

Rendelés a kiadótól


 

Kezdőlap   |   Elérhetőség
Lomart  ©  2021